Designer

LETS TALK

Kontakt os omkring
dit website eller webshop
online marketing
dit brand
din visuelle identitet

SER Hegn

Hjemmeside, tryksager & video

Ny hjemmeside til SER Hegn

Gennem mere end 25 år har SER Hegn løst alle opgaver inden for opsætning, reparation og vedligeholdelse af hegn, låger og porte. Det gælder eksempelvis passagehindrende hegn i forbindelse med skoler, boldbaner, virksomheder, byggepladser og parkeringspladser.
Vi har med fokus på funktionalitet og brugervenlighed, produkter, design og performance udviklet et website som en styrker SER Hegn visuelle idenditet.

Design

SER Hegn byggede nyt domicil og i samme periode fokuserede vi sammen med SER Hegn på at skabe et opdateret skarpt visuelt udtryk. Vi arbejde dette udtryk ind i websitet.

Produkter og salgskanal

Det er vigtigt at alle produkter er synlige på sitet og at man, med få klik kan finde frem til et produkt. SER Hegn benytter websitet aktivt i forbindelse med salg og service. Derfor kan man hurtigt søge udførte opgaver frem.

Performance og Googlevenligt

SER Hegn har fokus på deres placering på google, og her kommer vores system, Ci-Tron Builder i fokus. For selv om tekster samt andet indhold er tilpasset efter at blive fundet på google, har vi også fokus på at websitet performer i forhold til f.eks. load-tiden.

Tryksager og video

Vi har også designet en timeline som beskriver virksomhedens historie. Ud over dette en del andre elementer som visitkort, foldere, datablade, invitationer, video og meget mere.

“Jeg er meget glad for det samarbejde vi i dag har med Ci-Tron. Man er ikke i tvivl om, at de har styr på tingene. De lytter, rådgiver, samarbejder og giver mig en tryghed i, at de lever op til de høje krav og standarder vi stiller her hos SER Hegn.
Design, brugervenlighed og funktionaliteten på vores website er i top, og har jeg brug for hjælp, yder de også en god service.
Ci-Tron hjælper også til med design af vores trykte materialer. Jeg ser det som en stor fordel, at de har oparbejdet et solidt kendskab til os og vores produkter. Ci-Tron evner at tage mine ideer og løfte dem til et højere niveau.

Jeg kan varmt anbefale Ci-Tron”

Chanette Petersen
SER Hegn A/S