JIMA HEGN

Webshop, brandidentitet og digital markedsføring

Hjemmeside

Virksomhedens DNA blev afspejlet på webstedet med fokus på deres design og budskabsteknik, så webstedet er interessant og let at navigere rundt på. 

Annoncer

Vi har lavet mange annoncer for Jima Hegn og vi har også produceret en reklamefilm, med henblik på at nå ud til nye potentielle kunder.

Jima Hegn har arbejdet sammen med Digital Juice i flere år og har opbygget et godt samarbejde. 

Digital Juice adskiller fra resten af firmaerne derude da de integrerer sig i ens virksomhed og hvordan hele ens setup fungere for at kunne yde den bedste kvalitet.

Vi har gennem tiden bygget 3 versioner af Jima Hegn, udviklet interne apps og plugins, samt arbejdet overordnet på branding af Jima Hegn, med digital marketing, grafisk arbejde over hele hjemmesiden, Video, eventplanlægning og meget mere end der er plads til at skrive her.

Digital Juice har formået at skabe en enorm tæt relation og forståelse af hele Jima Hegns opsætning som gør, at når der laves noget sammen så forstår man hinanden første gang.

Vi har i Jimahegn haft flere projekter som krævede programmering hvor tingene skulle bygges op helt fra bunden.

Daniel Kjær, Jimahegn

Design

Vi har designet forskellige trykte materialer til Jima Hegn, som deres produktkataloger. Derudover er der blevet skabt elementer som videoer, fotografering, YouTube Graphic Designs, emballagedesigns, merchandise og meget mere.

previous arrowprevious arrow
Jimahegn
Anmasi
Blue Kolding
Momentum and Friends
UU Kolding
Grejs Friskole
Guldsmed Lütken
Noisecare
Outlaws
next arrownext arrow