“Vores udviklere, grafiske designere og marketing specialister, hjælper dig i mål med virksomhedens nye website…

Designet af hjemmesiden er vigtigt for at skabe tillid og give de besøgende den rigtige følelse af, at hjemmesiden er en del af din virksomheds DNA.

Webudvikling skal sørge for at budskaber i billeder og tekster i den rigtige form skal interagere med funktioner og gøre besøget på hjemmesiden så nemt og interessant for dine besøgende som muligt. 

Indhold og SEO

Hjemmesidens design er ikke nok til at vække opmærksomhed hos målgruppen, men også indholdet er vigtigt, da det er det, der driver der driver Google til perfektion. Ved at fokusere på at skrive, implementerer vi vores høje SEO kompetencer, og forbedrer synligheden på søgeværktøjer, uanset fra og til hvilken enhed.

SÅ – LAD OS KIGGE PÅ DIN VIRKSOMHED…

Oprettelse af store og små websites til virksomheder

Uanset hvor kompleks eller lille opgaven er, så får vi det gjort! Det kan hurtigt blive overvældende for virksomheder at se de forskellige aspekter af webudvikling, men vi er her for at guide dig igennem det trin for trin. Bare lad os vide, hvad du har i tankerne, eller hvis du har brug for inspiration til hjemmeside layout – så tilpasser vi vores løsninger til dine behov!

Til at starte med kunne vi se på følgende digitale løsninger, og tilpasse derfra:

• Blog • Hjemmeside • Webshop • App

Web design til ny hjemmeside

I Danmark har 94% af de danske virksomheder en hjemmeside (ifølge Danmarks Statistik. 2019b), hvilket betyder at du, med en flot designet hjemmeside, er unik, men også at der er en stor konkurrence til stede, hvilket betyder at en hjemmeside skal imødekommes af  målgruppen og skille sig ud fra konkurrenterne.

Designet, nem navigation, de produkter der sælges, osv. skal være tydeligt og unikt. Derfor har vi fokuseret på at skabe hjemmesider, der aldrig er ens og fremhæver produktet på sin unikke måde. Denne proces kan være tidskrævende og ressourcekrævende, men med vores mange års erfaring med at designe hjemmesider ved vi hvad, der virker bedst. Da vi også ønsker at du skal være med i denne proces, tager webudviklingen udgangspunkt i dig og din virksomhed, og derfor vil vi gerne vide mere om din virksomhed og målgruppe. Du kender din branche og dit marked bedst – derfor er det så vigtigt at være et team, når det kommer til web design inspiration.

SKRÆDDERSYET DESIGN & GENNEMTÆNKT FUNKTIONALITET

Få et nyt website til din virksomhed

Vi bygger vores hjemmesider på vores eget tema, som sammen med udvalgte plugins og WordPress danner en unik platform til at bygge og designe hjemmesider i.

For mange af vores kunder betyder det, at der ikke skal skrives en eneste linje kode, og at mange designelementer passer sammen på forhånd. Der er ikke behov for den helt store webdesign-uddannelse for at forstå værktøjet. På denne måde holder vi det primære fokus på dit indhold, unikke webdesign og eventuelle skræddersyede moduler til at understøtte dine specifikke forretningsbehov.

Hvad koster en omgang webudvikling?

Prisen for udvikling af en hjemmeside afhænger bl.a. af:

• Graden af tilpasning
• Antallet af undersider
• Antallet af funktioner, der skal konfigureres
• Behovet for skræddersyede funktioner
• Kompleksiteten af designet

Vi tilbyder gerne en fast pris, men arbejder også ofte på timebasis eller på et budget. Hvis en af dine medarbejdere har en webdesigner gemt i maven, er der via vores website builder en simpel mulighed for at bruge et hjemmeside program, hvor du selv kan udføre en stor del af konfigurationen og sætte det op, i stedet for at betale os for hjemmeside design.

VI KIGGER UD FOR AT KIGGE IND

Hvorfor vælge Digital Juice til at lave din nye hjemmeside

Vi tilbyder professionelle hjemmesider til fornuftige priser, i en løsning fyldt med funktioner, optimeret til at understøtte selv de største og mest professionelle hjemmesider. Vi følger webdesign trends, og sørger for at designet afspejler samtiden. Vores udviklingsproces sikrer, at vores kunder er i centrum og giver dig som kunde desuden via vores brugervenlige system nem adgang til at bidrage gennem hele processen.

Vores kompetencer spænder bredt og vi hjælper gerne med alle facetter og behov i forbindelse med en professionel online tilstedeværelse for din virksomhed, gennem søgemaskineoptimering (SEO), Google Adwords, Facebook, Linkedin – altid med hjemmesiden som omdrejningspunkt.