Webudvikling

Skræddersyet design og gennemtænkt funktionalitet

Webudvikling hos os er
bygget på års erfaring og
stærkt design
grundig analyse
gennemtænkt strategi
Digital markedsføring

Tæt samarbejde omkring digital markedsføring

Vores digitale marketing
specialister giver dig
vækst
overblik
Digital marketing

Rendyrket, ærlig og resultatorienteret tilgang

Med os som din
samarbejdspartner skabes
grundige analyser
gennemtænkte strategier
gode resultater
Brand identitet

Hvorfor er brand identitet vigtigt for din virksomhed?

Er du klar over
at dit brand er
din stemme
dit udtryk
din identitet
Visuel identitet

Godt design med stærkt relevant indhold, styrker din position.

Har du taget pulsen på
din visuelle identitet og
dit brand?
din kommunikation?
Markedsføringsdesign

Det siges, at et billede siger mere end tusinde ord

Markedsføringsdesign
er et arbejde med
data fra onlinekanaler
strategi og analyse
kommunikation og design

Forskellen mellem brand awareness og salgsaktivering

Salgsaktivering

Salgsaktivering er blot et andet navn for konvertering. Det sker, når en potentiel kunde beslutter sig for, at det endelig er tid til at foretage et køb. Det sker i bunden af marketingtragten, når kunden er i beslutningsfasen, hvor han overvejer sine valg og beslutter, om det, du tilbyder, vil give ham det, han ønsker.

Salgsaktiveringsindsatsen består af markedsføringskampagner, der er rettet mod købere på markedet. Disse kampagner er bygget op for at fokusere på at indfange eksisterende efterspørgsel fra folk, der allerede er problem- og løsningsbevidste, og som er i stand til at spørge Google om præcis det, de søger. Som digitalt marketing bureau kan vi sørge for at Google giver det svar, der giver dig kunder.

Kendskab til mærket

Salgsaktivering er den hurtige bevægelse fra kundeemner til kunde, men brandbuilding er alt det arbejde, der gøres før (og endda efter) for at få kundens opmærksomhed og holde den fokuseret.

Opbygning af et varemærke indebærer, at man skaber opmærksomhed om det, man har at tilbyde, ofte gennem direkte reklamekampagner eller sponsorater. Brand-building bringer kunderne tættere på brandet og giver dem værdi, så de bedre kan opleve, hvad brandet handler om. Her er blandt andet markedsføring på sociale medier en god måde at skabe en værdiskabende brand identitet.

En stærk digital markedsføringsstrategi styrker vejen mod målet for din virksomhed. Nogle af de fordele, der opnås gennem digital markedsføring, er flere målbare data, som er grundlaget for bedre beslutninger.

Bedre beslutninger styrker kundernes tillid. Der findes ikke en løsning der passer til alle, men der findes en løsning til alle. Vi skræddersyer løsninger der passer til din virksomhed gennem omfattende digital markedsføringsstrategi.

Wordpress hjemmeside
Så – lad os kigge på din virksomhed…

Hvilken digital markedsføringsstrategi passer til din virksomhed?

Der findes ikke en løsning som passer til alle, men der findes en løsning til alle, når vi ser på digital markedsføring af virksomhed. Det vigtige at se på er, hvilken fase virksomheden befinder sig i, og derudfra vurdere, om der skal benyttes en brand- eller aktiveringsstrategi. Absolut nødvendigt er det at identificere virksomhedens nuværende fase, for at finde de grene af digital markedsføring, der kan arbejdes med, og sørge for at give din markedsføring betydning.

Afhængigt af om din virksomhed også har fokus på enten B2B eller B2C, kan vi identificere hvad der mangler eller skal forbedres, så din virksomhed kan vokse.

Her er modenhedsstadierne, og hvordan deres primære fokus bør se ud:

I vores blogindlæg forklarer vi dette mere detaljeret. KOMMER SNART!

Når vi har fastslået, hvilket modenhedsstadie din virksomhed befinder sig i, følger vi op med en af to strategier. Disse to strategier er brand awareness og activation, som naturligvis ændrer sig i løbet af virksomhedens levetid, og derfor vil blive justeret tilsvarende for at vokse.

Farvepalette grafisk design

Digital markedsføring er døren til verden…

Optimer den digitale markedsføring for din virksomhed

Du spørger måske dig selv, om digital markedsføring virkelig er så vigtigt for din virksomhed?

Ja, du har brug for digital markedsføring, og her er grunden til det;

Digital Marketing, eller online markedsføring, er enormt effektivt, når det gøres rigtigt. Præcis som en fantastisk og gennemtænkt signaturret hvor kokken nøje har tildelt den helt perfekte mængde af smagsnuancer på de rigtige tidspunkter i rettens tilblivelse. Sådan er det også her. Signaturretten er bare din virksomhed. Vi sætter ind de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter og styrker din virksomhed i den rigtige retning med en grunding markedsføringsplan.

Digital markedsføring er direkte målbar og giver os derfor mulighed for at investere markedsføringsbudgettet der, hvor I får det største afkast. Indenfor markedsføring elsker vi alt, der er målbart, og rapportering for at effektivisere er også en fast del af den markedsføringsstrategi, vi laver til dig. Desuden sørger vores Digital Marketing engagement plan for at skabe samtaler med dine potentielle og nuværende kunder, besvarer spørgsmål og løser problemer. Du kan også interagere med et bredere publikum, hvilket betyder, at du kan gøre mere end blot at sælge.

Kontakt os hvis du vil vide mere…

Brainstorm wall
Vi kigger ud for at kigge ind…

Vi skaber din markedsførings-plan i samarbejde

Vi sætter os sammen og lytter til, hvad dine visioner er, eller hvad der mangler for din virksomhed, og herefter vil vores digitale marketingteam komme med en løsning, som er præcis tilpasset din virksomhed, dine mål og visioner.

Vores digitale marketingløsninger altid unikke. Vi fokuserer på forskellige strategier, der er baseret på målgruppe, virksomhedsstørrelse, virksomhedens modenhedsstadie, muligheder mm. for at finde frem til, om din virksomhed har bedst udbytte af en content marketing plan, en brand awareness kampagne, lead-indsamlinger, SEO eller noget helt andet. Når vi har fundet frem til de bedste digitale marketingstrategier for dine virksomheder, diskuterer vi dem nøje med dig, ved at inddrage dig i processen.

Hvorfor vælge Digital Juice?

Vi tilbyder professionel digital markedsføring til rimelige priser. Vi følger trends og sørger for at din virksomhed slår konkurrenterne. Vores udviklingsproces sikrer, at vores kunders målsætninger og muligheder er i centrum, og at din virksomhed repræsenteres autentisk i den digitale verden, så du bedst muligt kan udnytte og udbrede dit marketing mix.

Vores kompetencer spænder bredt, og vi hjælper gerne med alle facetter og behov for en professionel online tilstedeværelse for din virksomhed, gennem søgemaskineoptimering, Pay-per-Click, Social Media Marketing, Content Marketing, Marketing Automation Email Marketing, Mobile Marketing, Marketing Analytics og Affiliate Marketing – altid med Digital Marketing som omdrejningspunkt.