Designer

LETS TALK

Kontakt os omkring
dit website eller webshop
online marketing
dit brand
din visuelle identitet

Cases – Webudvikling og branding for Bluekolding

Webudvikling og branding – websted, design, Symboler og skilte, Toiletrejsen

Læs om hvordan vi sammen med Bluekolding har skabt en funktionel hjemmeside, samt en toiletrejse med to superhelte

Bluekolding er en virksomhed som tiltrækker opmærksomhed fra hele verden. Grunden til dette er Bluekoldings innovative tilgang til alt hvad de arbejder med. Bluekolding arbejder for en sund, ren og klimasikker kommune – og en verden, hvor intet går til spilde og nøjes ikke med at rense spildevandet, så det ikke skader det vandmiljø, de leder det tilbage i. De udnytter processerne og resterne til at producere energi, der giver både el og varme til Koldings huse, virksomheder og busskure og gødning til oplandets marker.

En hjemmeside med fokus på funktionalitet og design

Bluekolding.dk er skabt på baggrund af et grundigt forarbejde med fokus på funktionalitet, brugervenlighed og design. For de besøgende er det vigtigt, at de let kan finde den information de har brug. Det er f.eks muligt at få et overblik over hvor der arbejdes i byen. Man kan også via selvbetjening finde information og gode råd. Websitet er skræddersyet efter at det også skal være let at administrerer og på den måde sikre en altid opdateret hjemmeside. Designet er skabt på baggrund af de værdier og tankesæt der er forbundet med Bluekolding.

Symboler og skilte

Som en del af designet, har vi skabt grafiske symboler, som understøtter universet og navigationen på websitet.

Toiletrejsen – en lille og lærerig historie

Det er rigtig skidt at komme de forkerte ting i toilettet, da det kan have store konsekvenser for livet i vandet og for omverdenen. Vi fik til opgave at tegne og designe et grafisk univers samt nogle karakterer, heriblandt to toiletsuperhelte i BlueKolding, som hjælper med at passe på kloakken. Du kan møde dem her i denne fortælling Toiletrejsen.

 

Vi er meget glade for de løsninger, I har kommet op med. Det er rart at I både kan levere de praktiske løsninger, vi beder om, og komme med faglig og kreativ sparring på, hvordan løsningerne skal være.

Tue Knudsen