Designer

LETS TALK

Kontakt os omkring
dit website eller webshop
online marketing
dit brand
din visuelle identitet

Surf & Ski

Hjemmeside, tryksager og infographic

UUKolding (Ungdommens Uddannelsesvejledning) hjælper med at skabe retning og værdi ved at lytte, udfordre, inspirere og vejlede de unge både kollektivt og individuelt omkring mulighederne i uddannelsessystemet. UUKolding samarbejder med forældre, skoler, ungdomsuddannelser, virksomheder og andre, som også vil de unge det bedste. Og selvfølgelig med den unge selv. Deres vigtigste opgave er at kende uddannelsesmulighederne. At se den enkelte unges potentiale og ambitioner.

Workshop

Et grundig forarbejde med flere workshops var vigtigt for at komme godt fra start. Sammen med konceptudvikler og tekstforfatter Tue Knudsen fra Liden Tue ApS fik vi skabt et godt fundament for et nyt indbydende og funktionelt website med ny struktur, nye tekster, billeder og video. Opgaven omfattede også udvikling af nyt logo og ny grafisk identitet for UUKolding.

Video

Med de unge i fokus producerede Hyldager Fotografi i samarbejde med Ci-Tron og liden tue en stærk video til det nye website.

“Arbejdet med Ci-Tron har været rigtig godt. De har været gode til at lytte og været ærlige og konstruktive. Processen med workshops, lagde fundamentet og på baggrund af dette blev der designet nyt logo og udviklet et nyt website.

Der har været et tæt samarbejde lige fra start til slut og Ci-Tron har været nemt tilgængelige og gode til at lytte.

Jeg kan varmt anbefale Ci-Tron

 

Mirsad Cajlakovic
UU-vejleder
UU Kolding
uukolding_website
uukolding_website - copy
uukolding_website - copy - copy
UU Kolding
PlayPlay
previous arrow
next arrow
uukolding_website
uukolding_website - copy
uukolding_website - copy - copy
UU Kolding
previous arrow
next arrow