Digital markedsføring

Tæt samarbejde omkring digital markedsføring

Vores digitale marketing
specialister giver dig
vækst
overblik
Brand identitet

Hvorfor er brand identitet vigtigt for din virksomhed?

Er du klar over
at dit brand er
din stemme
dit udtryk
din identitet
Webudvikling

Skræddersyet design og gennemtænkt funktionalitet

Webudvikling hos os er
bygget på års erfaring og
stærkt design
grundig analyse
gennemtænkt strategi
Digital marketing

Rendyrket, ærlig og resultatorienteret tilgang

Med os som din
samarbejdspartner skabes
grundige analyser
gennemtænkte strategier
gode resultater
Visuel identitet

Godt design med stærkt relevant indhold, styrker din position.

Har du taget pulsen på
din visuelle identitet og
dit brand?
din kommunikation?
Markedsføringsdesign

Det siges, at et billede siger mere end tusinde ord

Markedsføringsdesign
er et arbejde med
data fra onlinekanaler
strategi og analyse
kommunikation og design

Vores mantra – We love design and creative intelligence…

Når vi taler om intelligente digitale løsninger, er det vigtigt at forstå, at design og funktionalitet dækker over alt vi udvikler. Med vores viden og kompetencer, specialudvikler vi for at opnå bedste resultat. Vi er samtidig også opmærksom på at alt vi udvikler skal kunne vedligeholdes og styrkes.

Vi er et team bestående af grafiske designere, udviklere, online specialister, analytikere og management indenfor ledelse og HR. 

Et stærk fundament, støbt i erfaring, viden og godt håndværk

CI-TRON blev grundlagt i 2021 med det formål at yde support til vores kunder, først og fremmest internt ejede virksomheder.

Vores mission er at udvikle og støtte vores kunder inden for marketing, digitalisering og ledelse.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at styrke og måske ændre deres opfattelse af deres kundeengagement, produktudvikling og digital empowerment.

Fordi den gode historie lever længst og skaber værdi…

Alle drages vi af historier om personer der med en god idé bygger en virksomhed op fra bunden. Vi hører måske ikke altid om de partnere. konsulenter eller underleverandører der ofte også har været med til at skabe succes. Det er klart, da historien ikke vil være den samme.

Idéer er gode, men evnen til at få dem virkeliggjort kræver noget helt specielt. Evnen til at trække på de rigtige personer og stole på sig selv og de som arbejder med og for idéen.

Vi kickstarter business med potientiale og kant…

Står du med en unik businesscase, men mangler hjælp og rådgivning til at komme igang, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi elsker gode idéer og er altid lyttende og ærlige når vi tages med på råd.

Det kan også være, at du har en virksomhed som mangler en partner eller en leverandør som os, der kan hjælpe med at skabe succes.

Strategi og ledelse

Det kan for mange, lyde som endnu en af de mange smarte udtryk, der florerer rundt, men ikke desto mindre, er ESG blevet lige så vigtigt for virksomheder som det at have kunder. Alting går hurtigere og effektivisering er altid på dagsorden.

Engagerede medarbejdere, med det helt rigtige mindset, kræver et godt arbejdsmiljø og frihed under ansvar. Det giver synergi i en virksomheds DNA og skaber en stærkt fundament. Corona har tvunget mange virksomheder til at kigge ind ad og se på deres egen ESG-profil og tilpasset virksomheden herefter. Det har for mange virksomheder skabt overraskende viden og resultater, samt et nyt syn på hvordan virksomheder også kan driftes i 2021. Vi hjælper naturligvis med at analysere og justerer ESG-profilen til din virksomhed.

We are a digital experience design agency

working for digital, intelligent solutions